Schab schabowy polędwica z jabłkiem pieczony z farszem jabłkowo-Szynkowym
Schab pieczony z jabłkami z farszem jabłkowo-Szynkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 377 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz tymianek, sól, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Schab pieczony z farszem figowo-jabłkowym, Schab z farszem żurawinowo-jabłkowym, oraz Polędwica Wieprzowa Z Jabłkami.
Instrukcje
Aby przygotować farsz, ułóż kostki chleba w jednej warstwie na galaretowatej patelni.
Piec w 400 przez 6 minut lub do tosty; odstawić. Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szynkę; smażyć 4 protokół lub do lekko rumiane.
Dodać cebulę i dalej 5 składników (cebula przez czosnek); gotować na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodać jabłko, sól i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować 2 protokół.
Do farszu dodać kostki chleba i sok jabłkowy, delikatnie wymieszać. Odstawić.
Aby przygotować pieczeń, przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Połączyć czosnek w proszku i dalej 6 składników (czosnek w proszku przez 1/4 łyżeczki pieprzu) w małej misce; pocierać równomiernie wieprzowiny.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; włożyć termometr do mięsa w najgrubszą porcję wieprzowiny.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut.
Połącz galaretkę, imbir i skórkę cytryny w małej misce.
Zmiksuj mieszankę galaretki na pieczeń. Łyżka farszu na patelni brojlerów wokół wieprzowiny. Przykryć folią i piec w temperaturze 400 przez 15 minut; odkryć i piec dodatkowe 15 minut lub aż termometr osiągnie 155, polewając wieprzowinę od czasu do czasu mieszanką galaretki. Przykryć i odstawić na 10 minut przed krojeniem.