Schab schabowy Peklowany melasą z jabłkami to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 488 kalorii, 51g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z potraw i wina wymaga masła, popękanego pieprzu, wody i tartych niepakowanych jabłek. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kaboby wieprzowe peklowane w solance z glazurą Melasową, Jalapenos i papai, Melasa i schab Cayenne, oraz Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, połączyć wodę z 1/4 szklanki melasy i cukru, czosnek, gruba sól, popękany pieprz, cynamon, kolendra i goździki i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany Pieprz
Sól Gruboziarnista
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4 Szklanki Mąki Pszennej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, następnie przechowywać w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia.
3
Umieścić wieprzowinę w średniej misce i dodać solankę tak, że mięso jest zanurzone. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć. Obficie doprawić solą kuchenną i drobno zmielonym pieprzem. Wieprzowinę wyłożyć na stelażu w patelni do pieczenia i pieczemy przez około 50 minut, czyli do momentu włożenia do środka termometru mięsnego 14
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sól Kuchenna
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Przełożyć na talerz, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać jabłka i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, podrzucając, aż po prostu miękkie, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś jabłka do miski.