Schab pieczony z marynowaną karmelizowaną Guawą

Schab pieczony z marynowaną karmelizowaną Guawą
Need a danie główne bezglutenowe? Pieczony Schab z marynowaną karmelizowaną Guawą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 75g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Na 13,91 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, oregano, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelizowany Schab, Karmelizowany Schab, oraz Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki zagotować w dużym rondlu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz wyparuje, często mieszając, około 30 minut.(Można dokonać 2 dni wcześniej. Cover; chill.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Pierwsze 5 składników umieścić w moździerzu; zacierać na pastę z tłuczkiem. Wymieszać w 1/3 szklanki bulionu i soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Przelej marynatę do dużej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodać wieprzowinę i pieczywo. Przechowywać w lodówce 12 do 14 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przełożyć wieprzowinę i marynatę na dużą patelnię. Piecz, aż termometr włożony do centrum rejestry 63°, fastrygowanie od czasu do czasu z soków patelni i dodając więcej bulionu przez 1/4 garści jeśli suche, o 1 godzinę 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Przełożyć wieprzowinę na półmisek; odstawić na 20 minut przed podaniem. Pokrój wieprzowinę i podawaj z sokami i guawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuajawaGuajawa
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn