Schab pieczony z marynowaną karmelizowaną Guawą
Need a danie główne bezglutenowe? Pieczony Schab z marynowaną karmelizowaną Guawą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 75g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Na 13,91 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, oregano, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelizowany Schab, Karmelizowany Schab, oraz Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona.
Instrukcje
Wszystkie składniki zagotować w dużym rondlu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz wyparuje, często mieszając, około 30 minut.(Można dokonać 2 dni wcześniej. Cover; chill.)
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Pierwsze 5 składników umieścić w moździerzu; zacierać na pastę z tłuczkiem. Wymieszać w 1/3 szklanki bulionu i soku.
Przelej marynatę do dużej plastikowej torebki.
Dodać wieprzowinę i pieczywo. Przechowywać w lodówce 12 do 14 godzin, obracając od czasu do czasu.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Przełożyć wieprzowinę i marynatę na dużą patelnię. Piecz, aż termometr włożony do centrum rejestry 63°, fastrygowanie od czasu do czasu z soków patelni i dodając więcej bulionu przez 1/4 garści jeśli suche, o 1 godzinę 45 minut.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek; odstawić na 20 minut przed podaniem. Pokrój wieprzowinę i podawaj z sokami i guawami.