Pieczony Schab z kapustą i polentą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 972 kalorie, 86g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.13 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, czosnek, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony Schab Z Jagnięciny Z Morelami I Mascarpone Polenta, Schab pieczony z pieczonym czosnkiem Vinaigrette, oraz Schab Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Połącz pancetta, pyłek kopru włoskiego i czosnek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru Włoskiego
2 Duże Szczypty Garam Masala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Cut 18 do 20 szczeliny (2 cale głębokości) w pieczeń wieprzową. Na przemian wypełnić szczeliny mieszaniną pancetta i kawałkiem rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
2 Duże Szczypty Garam Masala
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Podgrzej EVOO w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
6
Dodać wieprzowinę i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Przełożyć do piekarnika i piec przez 45 minut. Polać wieprzowinę winem i piec, aż termometr włożony do środka rejestry wieprzowiny 165 stopni F, 20 do 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki W Czekoladzie
8
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 15 minut. Tymczasem przynieś duży garnek wody do wrzenia na jarmuż. Doprowadzić bulion i mleko do niskiego wrzenia w innym garnku na polenta. Gotować jarmuż przez 7 do 8 minut, a następnie wyjąć na talerz za pomocą szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Jarmuż
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Słonina Wieprzowa
9
Skropić sokiem z EVOO i cytryny, doprawić solą, pieprzem i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 C. Białego Cukru
(albo Zwykłe)
10
Ubić polentę w mieszaninie i gotować, ubijając, aż będzie gęsta, 2 do 3 minut. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać masło, a następnie ser i zdjąć z ognia. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z polentą i jarmuż. Uwaga kucharza: pieczona wieprzowina może być pokryta i schłodzona do posiłku make-ahead. Doprowadzić do temperatury pokojowej, a następnie podgrzać w piekarniku 325 stopni F, przykrytym, przez 15 minut, dodając 1 filiżankę wywaru z kurczaka do garnka, aby zachować wilgotność. Odkryć i ogrzewać przez 15 do 20 minut więcej. Możesz przygotować jarmuż z wyprzedzeniem i przechowywać go w plastikowej torbie wyłożonej papierowym ręcznikiem w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pieczeń Wieprzowa
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
świeża Resztka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Jarmuż
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty