Schab pieczony w sosie pomarańczowo-ziołowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego schabu z sosem pomarańczowo-ziołowym. Ten przepis służy 4. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 39g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz pieprz, sok pomarańczowy, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab pieczony w sosie pomarańczowo-ziołowym, Schab pieczony ziołowo z sosem z pietruszki szalotka, oraz Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem ziołowym pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć 2 łyżki oleju z czosnkiem.
Dodać wieprzowinę, obrócić do płaszcza i odstawić na 1 godzinę.
Ustaw stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 40
Na średniej patelni żaroodpornej podgrzej pozostały olej. Przyprawić wieprzowinę solą i pieprzem i dodać do patelni, strona tłuszczu w dół. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż bogato rumiane, 4 protokół. Brąz wieprzowiny na pozostałych stronach, a następnie włączyć go tłuszczu stronie do góry.
Dodać sok pomarańczowy, bulion, wino, ziarna pieprzu i gałązki ziół i doprowadzić do wrzenia.
Przenieś patelnię na górną półkę piekarnika i piecz wieprzowinę przez około 35 minut, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestruje 14
Przełożyć wieprzowinę na deskę do rzeźbienia.
Odcedzić płyn do gotowania w rondlu i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, 15 protokół. SOS doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy z posiekaną natką pietruszki. Pokroić wieprzowinę i podawać z sosem pomarańczowym.