Schab Pieczony W Piekarniku Z Sosem Kurkowo-Musztardowym

Schab Pieczony W Piekarniku Z Sosem Kurkowo-Musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj schabu pieczonego w piekarniku z sosem Kurkowo-musztardowym. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 60g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 6,04 USD za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sok pomarańczowy, ocet z czerwonego wina, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 82%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wieprzowina Nacierana musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Schab Z Sosem Musztardowym I Smażoną Dynią, oraz Polędwica wieprzowa z kopru musztardowego z sosem Cumberland Pan.

Instrukcje

1
Ubij tymianek, rozmaryn, czosnek, musztardę i olej roślinny do zemulgowania. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Obficie natrzyj wieprzowinę mieszanką ziołowo-musztardową, a następnie umieść tłustą stroną do góry na stojaku w brytfannie z grubym dnem. Piecz, aż wieprzowina zostanie karmelizowana, a termometr włożony do środka zarejestruje 145 Stopni F, 55 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Przełóż na deskę do krojenia i odstaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
Wylej wszystkie oprócz 2 łyżek stołowych z brytfanny, a następnie podgrzej na kuchence na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Dodaj grzyby i gotuj do karmelizacji, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Dodaj szalotki i gotuj, aż będą przezroczyste, jeszcze około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Zdejmij patelnię z ognia i dodaj koniak, a następnie wróć do ognia i zeskrob wszelkie zrumienione kawałki z dna patelni drewnianą łyżką. Dusić, aż prawie cały płyn wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Ubij wywar, musztardę i tymianek. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodaj śmietanę i masło i delikatnie gotuj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Dodaj pietruszkę, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Pokrój wieprzowinę na 12 kawałków i skrop sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Ubij żółtka, sok z cytryny I1 łyżeczka soli w misce, aż się spieni. Powoli mżawka w oleju roślinnym, ciągle ubijając, aż do całkowitego zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Zrób sałatkę ziemniaczaną: ugotuj boczek na patelni, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przełóż na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, aby ostygł, a następnie posiekaj na małe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Pokrój ziemniaki o grubości 1/4 cala; przełóż do garnka, zalej wodą i lekko dopraw solą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości widelca, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dobrze odcedź.
6
Połącz boczek, kapary, ocet i szczypiorek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj 1/4 szklanki majonezu (resztę zarezerwuj na inny użytek). Delikatnie dodać ciepłe ziemniaki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8
Gotuj boczek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
9
Dodaj cebulę i czosnek i POT do zeszklenia, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Dodaj kapustę i wymieszaj, aby pokryć wytopiony tłuszcz z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
11
Dodaj ocet, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o trzy czwarte, a kapusta będzie miękka, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
12
Dodaj sok pomarańczowy i gotuj, aż zmniejszy się o połowę, jeszcze około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
13
Zdejmij kapustę z ognia i złóż jabłko. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
14
Podawać na gorąco.

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli28papryka habaneroboczek pokrojony w kostkęboczek pokrojony w kostkę1kgspieczeń schabowa bez kościpieczeń schabowa bez kości6trochę posiekanej cukiniiDuszona czerwona kapusta, do podaniaDuszona czerwona kapusta, do podania2Spód: okruszki z herbatników grahamkapary, posiekanekapary, posiekane7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje (o kurkach, łodygach przyciętych, przekrojonych na pół, jeśli są dużeuncje (o kurkach, łodygach przyciętych, przekrojonych na pół, jeśli są duże3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekoniak lub inna brandykoniak lub inna brandy1porcja startego parmezanuudziec jagnięcy z kościąudziec jagnięcy z kością2largesżółtka jajżółtka jaj2Spód: okruszki z herbatników grahammielony świeży szczypiorekmielony świeży szczypiorek1porcja startego parmezanumielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka1porcja startego parmezanurozmaryn mielony świeżyrozmaryn mielony świeży1porcja startego parmezanumielony świeży tymianekmielony świeży tymianek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony3goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony1Granny Smith apple, juliennedGranny Smith apple, julienned2Spód: okruszki z herbatników grahamszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)6trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna6trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy6trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz6trochę posiekanej cukiniiNiemiecka Sałatka ziemniaczana do serwowaniaNiemiecka Sałatka ziemniaczana do serwowania454papryka habaneroziemniaki red blissziemniaki red bliss1Średnia żółta cebula, posiekanarozdrobniona czerwona kapusta (1/2 małej główki)rozdrobniona czerwona kapusta (1/2 małej główki)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula julienned (około 1/2 cebuli)czerwona cebula julienned (około 1/2 cebuli)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Spód: okruszki z herbatników grahamszalotka mielonaszalotka mielona71papryka habaneroboczek slabboczek slab1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2Spód: okruszki z herbatników grahamgorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn