Schab Nadziewany W Stylu Azjatyckim

Schab Nadziewany W Stylu Azjatyckim
Nadziewane Schab w stylu azjatyckim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól, bułkę tartą, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Brukowiec wiśniowo-Morelowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Z Grilla W Stylu Azjatyckim, Azjatycki Faszerowany Bakłażan Z Hawajską Wieprzowiną (Lub Indykiem) , oraz Schab Z Grilla Azjatyckiego.

Instrukcje

1
Schab przeciąć przez środek długości sposobów uważając, nie przeciąć całą drogę przez. Otwórz za pomocą młotka mięsnego funta wieprzowiny, aż do równej grubości.Farsz-masło rozpuścić na patelni, dodać seler, szalotkę i czosnek, gotować aż cebula zmięknie, dodać morele, szałwię, bułkę tartą, wymieszać do połączenia, dodać bulion do wrzącej wody do rozpuszczenia, wlać do okruchów chleba wymieszać i wymieszać, aby dokładnie połączyć.Łyżka farszu ponad połowę wieprzowiny i naciśnij mieszaninę w dół, złożyć drugą połowę na górze, zabezpieczyć kuchnią w regularnych odstępach czasu, umieścić w naczyniu odpornym na piekarnik.Gotować w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza przez około 40 Min s.In rondel połączyć składniki sosu i mieszać, aż miód miesza, w ciągu ostatnich 20 Min czasu gotowania wieprzowiny wlać sos na polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
SchabSchab
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć schab i zawinąć w folię, aby utrzymać ciepło, wlać soki z podkładki do rondla, dodać dodatkowy hoisin i wodę, doprowadzić do wrzenia, wymieszać trochę wody z mąką kukurydzianą i dodać do sosu, mieszać, aż mieszanina zgęstnieje, podawać nad pork.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Podawać: wieprzowinę pokroić grubo i podawać na podsmażonych warzywach, skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn