Schab nadziewany szpinakiem i miętowo-bazyliowym Pesto

Schab nadziewany szpinakiem i miętowo-bazyliowym Pesto
Szpinak i mięta-bazylia Pesto Nadziewane Schab może być tylko głównym daniem szukasz. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1446 kalorii, 83g białka, oraz 121 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera feta, sól, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Schab nadziewany szpinakiem, Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem, Pesto i fetą z sosem pomidorowym, oraz Balsamiczny Schab / Pesto Zawijas Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku pesto: w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze, pulsuj bazylią i miętą 3 do 4 razy lub do czasu posiekania, następnie dodaj orzeszki piniowe i sól i pulsuj dodatkowo 2 do 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać czosnek i ser, Puls 2 razy. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli dodawaj olej do mieszania, powinno to potrwać 1 minutę. Nie przesadzaj lub puree; spowoduje to brązowy płynny sos, a nie jasne ziołowe pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dla wieprzowiny: Motyl wieprzowiny, umieścić każdy schab na desce do krojenia i pokroić wzdłuż przez środek, o 3 cale głębokości, ale nie cięcia przez całą drogę, aż otworzy się tworząc 10 na 10-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Doprawić wnętrze obu schabów solą i pieprzem i równomiernie rozprowadzić pesto, pozostawiając 2-calową granicę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Posypać fetą, a na wierzch szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
7
Zwinąć mocno wzdłuż. Sznurkiem rzeźnika zawiąż kilka węzłów wokół nadziewanych schabów, 4 do 5 razy, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Rozgrzać olej w ciężkim dnie saute patelni na dużym ogniu, sezonować Na Zewnątrz schabu z solą i pieprzem, i sear ze wszystkich stron, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć z patelni i umieścić schab na blasze wyłożonej folią aluminiową i piec przez 20 do 25 minut, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F. pozostawić do odpoczynku na 5 do 10 minut przed krojenia i serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Magazyn