Schab nadziewany szpinakiem i miętowo-bazyliowym Pesto

Szpinak i mięta-bazylia Pesto Nadziewane Schab może być tylko głównym daniem szukasz. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1446 kalorii, 83g białka, oraz 121 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera feta, sól, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Schab nadziewany szpinakiem, Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem, Pesto i fetą z sosem pomidorowym, oraz Balsamiczny Schab / Pesto Zawijas Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku pesto: w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze, pulsuj bazylią i miętą 3 do 4 razy lub do czasu posiekania, następnie dodaj orzeszki piniowe i sól i pulsuj dodatkowo 2 do 3 razy.
Dodać czosnek i ser, Puls 2 razy. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli dodawaj olej do mieszania, powinno to potrwać 1 minutę. Nie przesadzaj lub puree; spowoduje to brązowy płynny sos, a nie jasne ziołowe pesto.
Dla wieprzowiny: Motyl wieprzowiny, umieścić każdy schab na desce do krojenia i pokroić wzdłuż przez środek, o 3 cale głębokości, ale nie cięcia przez całą drogę, aż otworzy się tworząc 10 na 10-calowy kwadrat.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Doprawić wnętrze obu schabów solą i pieprzem i równomiernie rozprowadzić pesto, pozostawiając 2-calową granicę ze wszystkich stron.
Posypać fetą, a na wierzch szpinakiem.
Zwinąć mocno wzdłuż. Sznurkiem rzeźnika zawiąż kilka węzłów wokół nadziewanych schabów, 4 do 5 razy, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Rozgrzać olej w ciężkim dnie saute patelni na dużym ogniu, sezonować Na Zewnątrz schabu z solą i pieprzem, i sear ze wszystkich stron, 2 do 3 minut na stronę.
Wyjąć z patelni i umieścić schab na blasze wyłożonej folią aluminiową i piec przez 20 do 25 minut, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F. pozostawić do odpoczynku na 5 do 10 minut przed krojenia i serwowania.