Schab nadziewany jabłkiem i kukurydzą jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, przetarta szałwia, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab Faszerowany Jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem Pieczony, oraz Schab Nadziewany Jabłkiem Żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę, seler, i 1/8 łyżeczka pieprzu; przykryć i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Pieprz
Cebula
4
Dodać pokrojone w kostkę jabłko; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Umieścić mieszankę jabłek w dużej misce i lekko ostudzić. Wymieszać mieszankę farszu, 1/3 szklanki soku, 1/2 łyżeczki szałwii i jajko; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Mix
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sok
Szałwia Lekarska
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Zaczynając od środka, kroimy wieprzowinę wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz porcje z masłem, układając wieprzowinę na płasko. Obracając ostrze noża równolegle do powierzchni deski do krojenia, pokrój większą część wieprzowiny na pół poziomo, tnąc do drugiej strony, ale nie przez drugą stronę;otwórz płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Nóż
7
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do grubości 1 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Wieprzowina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Meat Tenderizer
Wałek Do Ciasta
8
Posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
9
Rozłóż farsz na wieprzowinie, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Funtów Jeżyn (około
Wieprzowina
10
Roll up wieprzowina, jelly-roll mody, począwszy od długiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.