Schab nadziewany jabłkiem i kukurydzą

Schab nadziewany jabłkiem i kukurydzą
Schab nadziewany jabłkiem i kukurydzą jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, przetarta szałwia, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab Faszerowany Jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem Pieczony, oraz Schab Nadziewany Jabłkiem Żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, seler, i 1/8 łyżeczka pieprzu; przykryć i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
4
Dodać pokrojone w kostkę jabłko; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Umieścić mieszankę jabłek w dużej misce i lekko ostudzić. Wymieszać mieszankę farszu, 1/3 szklanki soku, 1/2 łyżeczki szałwii i jajko; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
SokSok
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Zaczynając od środka, kroimy wieprzowinę wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz porcje z masłem, układając wieprzowinę na płasko. Obracając ostrze noża równolegle do powierzchni deski do krojenia, pokrój większą część wieprzowiny na pół poziomo, tnąc do drugiej strony, ale nie przez drugą stronę;otwórz płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
7
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do grubości 1 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
8
Posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
9
Rozłóż farsz na wieprzowinie, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WieprzowinaWieprzowina
10
Roll up wieprzowina, jelly-roll mody, począwszy od długiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
11
Połączyć 1 łyżeczkę pieprzu, 1 łyżeczkę szałwii i 1 łyżeczkę soli; natrzeć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
12
Ułóż kliny jabłek w jednej warstwie na dnie patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; umieść wieprzowinę na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
13
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmuj wieprzowiny z piekarnika).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Piec dodatkowo 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
15
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć i odstawić 10 minut. Odrzuć kliny jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Połącz 1 szklankę soku, skrobi kukurydzianej i bulionu w małym rondlu; wymieszaj trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać w 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
17
Wieprzowinę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn