Schab Nadziewany Jabłkiem
Schab nadziewany jabłkiem wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. 298 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, bułka tarta, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Schab Nadziewany Jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem, oraz Nadziewane Kotlety Wieprzowe Z Jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na dużej patelni podsmażyć cebulę na maśle lub margarynie do miękkości.
Dodać bułkę tartą, jabłka, seler, pietruszka i sól.
Wymieszać wszystko razem.
Wyciąć dużą kieszeń z boku każdego kotleta schabowego; doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem do smaku. Łyżka mieszanki jabłek luźno do kieszeni.
W patelni, rozgrzać olej do średnio wysokiej i brązowe kotlety po obu stronach.
Umieścić rumiane kotlety w ungreased 9x13 cala naczynia do pieczenia. Przykryć folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut.
Zdjąć pokrywę i piec przez 30 minut dłużej lub aż soki uruchomić jasne.