Schab Nadziewany Jabłkiem

Schab Nadziewany Jabłkiem
Schab nadziewany z jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 1124 kalorii, 49g białka, oraz 91 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Schab Nadziewany Jabłkiem, Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem, oraz Kotlety Wieprzowe Szkliwione Jabłkowo-Winogronowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. z ostrym nożem, zrobić kieszeń w każdym kotlet schabowy przez cięcie na stronie siekać w kierunku kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać składniki farszu. Każdą kieszeń napełnić 1/4 mieszanki farszu; kotlety umieścić na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
3
Piec odkryte 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą; wymieszaj sok jabłkowy. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Polać polewą równomiernie na kotlety; piec 30-35 minut dłużej lub aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn