Schab jagnięcy z okruszkami musztardy
Schab jagnięcy z okruchami musztardy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 868 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka parmezanu, Gruba bułka tarta, schab jagnięcy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Schab jagnięcy "lime' n the Cumin", Pieczony Dorsz Z Okruszkami Musztardy, oraz Kotlety schabowe z okruszkami musztardy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni żaroodpornej. Polędwiczki jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem, a na mące zagotowujemy.
Dodaj do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając, aż rumiane na całym, o 6 protokół.
Jagnięcinę lekko ostudzić, następnie osuszyć i posmarować musztardą.
Na talerzu wymieszaj bułkę tartą z pietruszką, czosnkiem, szalotką, oregano, bazylią, parmezanem i roztopionym masłem.
Toczyć jagnięcinę w mieszaninie okruchów, naciskając go do mięsa.
Powrót jagnięcinę na patelni i pieczeń przez około 15 minut dla średnio rzadkich mięsa.
Przenieść na powierzchnię roboczą, przykryć luźno folią i odstawić na 5 minut. Pokroić schab jagnięcy o grubości 1/3 cala i podawać.