Schab faszerowany z dynią piżmową i serem pleśniowym
Faszerowany Schab z dynią piżmową i serem pleśniowym zajmuje około 45 minut od początku do końca. Za 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 74g białka, 19g tłuszczu i w sumie 558 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką bekon, cebulę, bulion z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Filet z schabu jabłkowo-piżmowego, Pieczony Schab z ziemniakami i dynią piżmową, oraz Schab wieprzowy w skórce rozmarynu i czosnku z dynią piżmową i ziemniakami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Posmaruj brytfannę sprayem do gotowania.
Gotuj boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjmij z patelni, rezerwując tłuszcz na patelni i pokrusz na małe kawałki. Do tej samej patelni dodaj squash i cebulę i gotuj 3 minuty, aż cebula będzie miękka.
Zdejmij z ognia, dodaj do dużej miski z pokruszonym boczkiem, bułką tartą, 1/2 szklanki sera pleśniowego, 2 łyżkami szałwii, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Motyl wieprzowina na płaskiej powierzchni i równomiernie rozprowadzić farsz na mięsie.
Zwiń wieprzowinę i zawiąż sznurkiem kuchennym w odstępach 2 cali. Dopraw wieprzowinę solą i czarnym pieprzem i przełóż na przygotowaną patelnię. Piecz 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F i piecz jeszcze 45 minut, aż termometr z natychmiastowym odczytem zarejestruje 160 stopni F dla średniej studni.
Odstaw wieprzowinę na 10 minut przed pokrojeniem w poprzek na plastry o grubości 1 cala.
W małym rondlu wymieszaj bulion z kurczaka, sherry i skrobię kukurydzianą. Ustaw patelnię na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu.
Dodaj pozostałe 2 łyżki sera pleśniowego i łyżkę szałwii i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę, aż sos zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Podawaj 1/2 wieprzowiny z całym sosem łyżką na wierzchu. Zarezerwuj pozostałą wieprzowinę dla quesadillas.