Schab faszerowany z boczkiem, szałwią i sosem Chianti

Schab faszerowany z boczkiem, szałwią i sosem Chianti
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 298 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, dodatkowe liście szałwii, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Swiss Chard Faszerowane Schab Przepis, Cherry & Swiss Chard Faszerowana Polędwiczka Wieprzowa Z Szałwią Wiśniową, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana Chardą Szwajcarską I Ananasem.

Instrukcje

1
Farsz
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Do rozgrzanego oleju dodać zmiażdżone ząbki czosnku i obrócić je wokół patelni. Po chwili wyjąć ząbki czosnku i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać chard Szwajcarski, i trochę soli i pieprzu. Gotować mieszając i podrzucając stale, aż jest ledwo zwiędły, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Włóż chard do durszlaka, aby osuszyć. Gdy lekko chłodny użyj ręcznika papierowego, aby wycisnąć jak najwięcej wilgoci. Posiekać chard i dodać go do miski do mieszania.Korzystanie z tej samej patelni, wytrzeć dno i boki ręcznikiem papierowym i ustawić go na średnim ogniu. Po podgrzaniu patelni
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj pokrojone paski boczku do patelni, od czasu do czasu mieszając. Gdy zacznie brązowieć, ale nie jest jeszcze ostry, usuń go na papierowy ręcznik wyłożony płytką, aby osuszyć. Zastrzegając tłuszczu boczku na patelni nadal ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj kostki chleba i orzeszki piniowe na patelni i gotować dając patelni całą swoją uwagę, aż wszystko jest tosty i złoty brąz. Następnie dodaj chleb, orzeszki piniowe i schłodzony, ugotowany boczek do tej samej miski, co chard szwajcarski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj pokrojone w kostkę suszone pomidory, szyfonadę szałwii i szczyptę pieprzu (sól prawdopodobnie nie jest konieczna, ale sprawdź). Odstaw farsz na bok.SOS Chianti
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
ChiantiChianti
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Dodaj czerwone wino, jeden cały liść szałwii, jedną gałązkę tymianku i posiekaną natkę pietruszki do małego rondla. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień i gotować, aż zredukowana do syropowej konsystencji. Odcedzić zioła i odstawić sos na bok.Ziemniaki
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Do dużego garnka włożyć czerwone ziemniaki, połówki szalotki, pozostałą gałązkę tymianku, gałązkę rozmarynu i dużą ilość soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć składniki o 2 cale. Doprowadzić garnek do wrzenia i gotować około 10 protokół. Ziemniaki powinny być gotowane, ale nadal dość twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Ziemniaki odcedzić, a następnie zanurzyć w chłodnej wodzie. Odstawić do chłodnej wody podczas przygotowywania wieprzowiny.Wieprzowina
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. pracując z jednym kotletem schabowym na raz, połóż jeden na jego stronie przed sobą i włóż końcówkę noża do środka, przecinając kieszeń na kotlet. Upewniając się, aby pozostawić 3 strony nienaruszone. Doprawić wnętrzności solą i pieprzem, a jamę wypełnić około ¼ farszu z chard. Nacisnąć mięso zamknięte wokół mieszaniny, naciskając, aby równomiernie rozprowadzić farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Ułożyć kotlet na płasko i ułożyć cztery lub 5 całych liści szałwii. Zawiń wieprzowinę w 2 paski surowego boczku, pokrywając liście szałwii i nawijając boczek wokół kotleta lekko nakładając się na siebie. Upewnij się, że całkowicie zamknąłeś farsz. Użyj wykałaczek, aby zabezpieczyć końce plastrów boczku. Kontynuuj, aż oba kotlety będą nadziewane i owinięte.Znajdź patelnię o płytkich bokach (takich jak Patelnia żeliwna), która jest żaroodporna i wystarczająco duża, aby pomieścić zarówno kotlety, jak i wszystkie ziemniaki. Użyj tej patelni, aby ogrzać olej roślinny na palniku ustawionym na średni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Kotlety ułożyć na patelni w jednej warstwie; gotować 6-8 minut, obracając w razie potrzeby, aby zapewnić równomierne brązowienie boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Dodać ziemniaki do patelni otaczającej kotlety. To jest ok, jeĹ " li ziemniaki przykryÄ ‡ kotlety nieco. Przenieś patelnię do nagrzanego piekarnika i gotuj kolejne 5-7 minut, aż wieprzowina osiągnie temperaturę wewnętrzną 140 stopni F dla średnio rzadkich. Przenieś kotlety na deskę do krojenia i pozwól im odpocząć około 8 minut. W międzyczasie połóż ziemniaki na ciepłym półmisku.Gdy wieprzowina odpoczywa, pokroić każdy kotlet na przekątnej, w poprzek ziarna na ½ cala grube plastry. Top ziemniaki z pokrojonej wieprzowiny i skropić około ½ sosu Chianti na kotlety i wrzucić posiekaną szałwii na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
ChiantiChianti
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Podawać na ciepło z pozostałym sosem podawanym przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn