Schab duszony z kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj schabu duszonego z kapustą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 250 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, schab, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Polędwica wieprzowa duszona na mleku z koprem i kapustą, Schab Duszony W Mleku, oraz Schab Duszony W Mleku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 2 łyżeczki papryki, 1 łyżeczkę tymianku, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę pieprzu i szałwii; natrzeć wieprzowinę.
Rozgrzać duży piec holenderski żaroodporny na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodać boczek na patelnię; gotować 3 protokół.
Dodaj kapustę, cebulę i marchew. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej i gotować 15 minut lub aż kapusta zacznie więdnąć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj pastę pomidorową, pozostałe 2 łyżeczki papryki, pozostały 1 łyżeczka tymianku, pozostały 1/2 łyżeczki pieprzu, kminek i lager. Wieprzowina na patelnię. Przykryć i piec w 350 przez 2 godziny lub do miękkości.
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli.