Schłodzony bulion Grochowy z kremem cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj schłodzony bulion Grochowy z kremem cytrynowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Mieszanka groszku cukrowego, śmietany, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Schłodzona zupa z cukinii z kremem cytrynowo-kminkowym z krewetkami i kolendrą, Schłodzony ogórek z sezamowym rosołem Miso na ryżu (hiyashijiru), oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w oleju w szerokim 6-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 5 do 7 minut.
Dodaj zatrzaski cukru i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące przetargu i jasnozielony, 6 do 8 protokół.
Dodać cukier i gotować, mieszając, 1 minutę.
Przecier z grochu wymieszać z 6 szklankami wody w blenderze w 6 partiach do bardzo gładkiej, około 30 sekund na partię, a następnie przelać przez bardzo drobne sito, odrzucając ciała stałe (nie naciskać na ciała stałe). Wymieszać z solą i schłodzić bulion, przykryty, aż do bardzo zimnego, około 8 godzin. (Nie schładzaj dłużej, bo zupa odbarwi się.)
Ubij śmietanę, skórkę i pozostałe 2 1/2 łyżki wody w małej misce, a następnie przelej przez bardzo drobne sito do innej małej miseczki (w celu usunięcia pęcherzyków powietrza).
Podawać bulion z kremem cytrynowym.