Schłodzona zupa z cukinii z salsą ze świeżych warzyw

Schłodzona zupa z cukinii ze świeżymi warzywami może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $1.0 za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, beztłuszczową maślankę, fioletową cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schłodzona zupa z cukinii z salsą ze świeżych warzyw, Schłodzony krem zupa z cukinii z małż i świeżej mięty, oraz Schłodzony gotowany Halibut ze świeżą salsą morelową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać fioletową cebulę, i smażyć do miękkości.
Dodaj cukinię, i smażyć 10 minut lub do miękkości. Wymieszać posiekaną zieloną cebulę.
Przetwórz smażone warzywa, bulion i następne 3 składniki partiami w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wymieszać z solą i pieprzem. Kryj się i wyluzuj. Top każdej porcji z 1/3 szklanki salsy ze świeżych warzyw.