Schłodzona zupa pomidorowa z Podsmażonymi przegrzebkami, awokado i rozdartą bazylią

Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupy? Schłodzona zupa pomidorowa z Podsmażonymi przegrzebkami, awokado i Zgrywaną bazylią może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 221 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, przegrzebki morskie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Schłodzona zupa z awokado z Podsmażonymi krewetkami Chipotle, Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorami I Przecierem Z Awokado, oraz Schłodzona Zupa Z Awokado Z Bazylią Cytrynową.
Instrukcje
Pomidory, ocet balsamiczny, olej z awokado i 1 łyżeczkę soli umieścić w blenderze. Puree na wysokiej, aż gładka, następnie przecedzić przez sitko siatki, i przechowywać w lodówce, aż zimno, co najmniej 2 godziny.
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu, aż zacznie palić.
Umieść przegrzebki w gorącym oleju. Gotować, aż przegrzebki są złotobrązowe z każdej strony, a centrum okazało nieprzezroczyste, 1 do 2 minut na stronie.
Aby służyć, wlać schłodzoną zupę do płytkich misek. Rozrzucić pokrojone w kostkę awokado do zupy, i umieścić 4 przegrzebki w każdej misce.
Zupę posypać mielonym pieprzem i rozdartymi liśćmi bazylii.