Scarborough Fair Tofu Burger

Scarborough Fair Tofu Burger
Scarborough Fair Tofu Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka granulek tvp, czosnek, szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmielone siemię lniane, można śledzić to danie główne z Jednoserwowe Ciasto Lniane Mikrofalowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farsz Scarborough Fair, Scarborough Fair Chicken, oraz Masala-Tofu Burger.

Instrukcje

1
Natkę pietruszki, szałwię, rozmaryn i tymianek zmielić na drobny proszek. Używam do tego młynka do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KawaKawa
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
2
W misce do mieszania, pokruszyć tofu i dobrze wymieszać z mieszanką przypraw tak, że zioła są dobrze zaparzone z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Odstawić na smaki do stopienia.
4
W misce bezpiecznej dla mikrofal wymieszać granulki TVP i bulion, szczelnie przykryć folią i kuchenkę mikrofalową przez 5 do 6 minut. Ewentualnie doprowadzić bulion do wrzenia, zalać TVP, przykryć i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Teksturowane Białko RoślinneTeksturowane Białko Roślinne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, dodać TVP do mieszaniny tofu, a następnie dodać mielony czosnek, mieszanka siemię lniane, nasiona słonecznika, pestki dyni, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Nasiona DyniNasiona Dyni
Siemię LnianeSiemię Lniane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Teksturowane Białko RoślinneTeksturowane Białko Roślinne
6
Wymieszać z rąk, aż wszystkie składniki są bardzo dobrze włączone. Mieszanka będzie przyjemna i gładka, i powinna tworzyć piękne hamburgery. Kształt na 6 pasztecików. Przechowywać w lodówce, aż gotowy do gotowania, chociaż chłodzenie nie jest konieczne, jeśli planujesz gotować je od razu.
7
Polecam pieczenie tych, a nie smażenie. Po prostu wydaje się, że ten burger jest zbyt zdrowy, aby smażyć. Rozgrzej piekarnik do temperatury 180 ° C lub gazu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
i linia blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec, przykryty foliowym namiotem, przez 15 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Z najlepszych wegetariańskich burgerów na świecie: 101 inspirowanych globalnie wegańskich kreacji pełnych świeżych smaków i ekscytujących nowych smaków Joni Marie Newman. Tekst © 2011 by Joni Marie Newman; Fotografia © 2011 Rockport Publishers. Opublikowane przez Fair Winds Press.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn