Scaloppini z kurczaka z warzywami wiosennymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Scaloppini z warzywami wiosennymi. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jeśli masz wino, cienkie filety z piersi kurczaka, fasolki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak z warzywami wiosennymi i Gnocchi, Risotto z kurczakiem z warzywami wiosennymi, oraz Duszony Kurczak Z Warzywami Wiosennymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie warzywa na dnie 5-quart powolnej kuchenki.
2/3 zupy z pora wymieszać ze skondensowaną zupą i winem.
Polać warzywami. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 4 godziny.
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Resztę mieszanki zupy z pora połączyć z mąką. Pogłębiać filety z kurczaka w mieszaninie mąki i umieścić na patelni. Gotować przez około 2 1/2 minuty z każdej strony.
Wyjmij warzywa z wolnej kuchenki i ułóż w naczyniu do serwowania. Wierzch z kurczakiem.