Scaloppine z kurczaka ze szpinakiem i Linguine
Scaloppine z kurczaka ze szpinakiem i Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, masło, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kurczak faszerowany szpinakiem z Linguine, Trzy serowe Linguine z kurczakiem i szpinakiem, oraz Scaloppine Z Kurczaka.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów; przeciąć szparagi na pół w poprzek.
Linguine przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając szparagi w ciągu ostatnich 2 minut gotowania.
Odcedzić; powrócić do patelni. Szpinak wymieszać, przykryć i ogrzać na małym ogniu.
Połączyć 3/4 szklanki mąki, 1 1/2 łyżeczki. sól i 1 łyżeczka. pieprz w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodać kotlety z kurczaka; uszczelnić worek i wstrząsnąć lekko płaszcz.
Roztopić 1 Łyżkę. masło z 1 łyżką. oliwa z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować 3 kotlety na patelni 2 do 3 protokół; włączyć i gotować 2 do 3 protokół lub aż lekko rumiane i gotowe.
Wyjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką. masło, 1 łyżka. olej i 3 kotlety. (Kurczaka można ogrzać w piekarniku 250 na stojaku z drutu.)
Trzepaczka 2 Łyżki. mąka na patelni, i gotować 30 sekund.
Ubijamy bulion z kurczaka, kolejne 3 składniki, a pozostałe 1/2 łyżeczki. sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż lekko zgęstnieje, ubijając poluzować cząstki z dna patelni.
Wlać ciepłą mieszankę makaronu; wrzucić do połączenia.
Przełożyć do naczynia i posypać pomidorami.
Podawać natychmiast z kurczakiem i parmezanem.
Warto dodać: ser Parmigiano-Reggiano. Pozwól swoim gościom zetrzeć przystawkę sera bezpośrednio na talerzach.