Scallion Crusted Artic Char
Scallion Crusted Artic Char jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.84 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz arctic char filet, majonez, do 6 szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kabobs Of Artic Char, Swordfish, Green Pepper, Red Onion And Ch, Kolendra Crusted Arctic Char z zieloną fasolką, oraz Imbir-Scallion Crusted Salmon.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Stojak na brojlery z folią.
Szalotki drobno posiekać i wymieszać z majonezem. Pat filety suche.
Na patelni z brojlerami umieścić filety, skórki w dół, a każdy filet doprawić dużą szczyptą soli i pieprzu.
Rozprowadzić mieszaninę szalotki równomiernie na szczytach filetów.
Broil 3 do 4 cali od ciepła, aż szalotki są lekko zwęglone i ryby jest po prostu gotowane przez, O 8 protokół.