Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałaty dziecięcej z fetą, truskawkami i migdałami. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz fetę, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Baby Greens w / truskawki i migdały z cukrem, Sałatka Cezar z zielonej fasoli z sałatą rzymską Dla Dzieci, oraz Naptime Nadziewane truskawki z prażonymi migdałami.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać musztardę, miód, szalotkę i ocet. Wymieszać z oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Włożyć sałatę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego