Sałatki wiosenne na talerzu
Wiosenne sałatki na talerzu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz edamame, paprykę, cytrynowo-koperkowy vinaigrette i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salaterki Z Awokado Plus 15 Sałatek Wiosennych Paleo, Tarta z kozim serem Pean i Herbed / Wiosna na talerzu (bezglutenowa i bez ziarna), oraz Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew ogolić na cienkie paski za pomocą obieraczki do warzyw.
Koper włoski i cebulę pokroić na bardzo cienkie plasterki za pomocą mandoliny.
Umieść marchew, koper włoski i cebulę w dużej misce; dodaj wodę z lodem do przykrycia.
Połączyć edamame, groszek, 2 łyżki. Cytrynowo-koperkowy Vinaigrette oraz sól i pieprz do smaku.
Wybierz mięso krabowe, usuwając kawałki skorupy. Delikatnie wrzucić kraba z czerwoną papryką i skórką cytrynową; doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dobrze odcedzić mieszaninę marchwi. Podzielić mieszaninę grochu między 12 małych talerzy; top z mieszaniny marchwi, sałatki i mieszanki mięsa krabowego.
Skropić pozostałym cytrynowo-koperkowym winegretem tuż przed podaniem.