Sałatka Żurawinowo-Kuskusowa
Sałatka żurawinowo-kuskus może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 326 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka octu ryżowego, olej canolan, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Kuskusem Żurawinowo-Orzechowym, Sałatka Z Kuskusem Żurawinowym Calico, oraz Sałatka Z Suszoną Żurawiną Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać bulion, żurawinę, cynamon i kminek do wrzenia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kuskusem. Przykryć; odstawić na 15 minut. Puch z widelcem; odstawić odkryte aż ostygnie.
W małej misce ubić olej i ocet trzepaczką; zalać kuskusem.
Dodać migdały, cebulę i miętę; dobrze wymieszać.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.