Sałatka żurawinowa Waldorf to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 271 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pyszne jabłka, bitą śmietanę, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Żurawinowa Waldorf, Sałatka Żurawinowa Waldorf, oraz Sałatka Żurawinowa Waldorf.
Instrukcje
1
Połączyć jabłka, sok z cytryny, seler, orzechy włoskie, żurawiny i winogrona w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posypać gałką muszkatołową; schłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)