Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Formowana Sałatka żurawinowa może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, żelatynę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Formowana Sałatka Z Orzechami Żurawinowymi, Sałatka Żurawinowa Formowana, oraz Sałatka Z Żurawiną / Pomarańczą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połącz żurawinę, 3/4 szklanki cukru i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 3-4 minuty lub aż jagody pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Winogrona Czerwone Bezpestkowe
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z ananasem, jabłkiem i orzechami. Schłodzić do ostygnięcia.