Sałatka Żelatynowo-Truskawkowo-Bananowa
Sałatka z żelatyny truskawkowo-bananowej wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 89 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 175 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 218 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Wystarczy mieszanka wody, ananasa, śmietany i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Żelatynowa Truskawkowa, Truskawkowa Gruszka Żelatyna, oraz Deser Żelatynowy Truskawkowy.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę w wodzie. Dodaj truskawki, ananasa, banany i orzechy.
Wlać połowę mieszaniny do 13-calowego. x 9-w. danie. Wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do zestalenia.
Odłóż pozostałą mieszaninę żelatyny na bok.
Połącz śmietanę, cukier i wanilię.
Rozłóż na schłodzonej żelatynie. Łyżka pozostałej mieszaniny żelatyny na wierzchu. Schłodź przez noc.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Broadside Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Broadside Chardonnay]()
Broadside Chardonnay
Jasne jasne złoto. Dojrzałe aromaty gruszki i nektaryny wykazują dobrą klarowność i podnoszą zadymiony osad i niuanse prażonych ziaren z napowietrzaniem. Jedwabista i otwarta dzianina, oferująca skoncentrowane smaki sadu i owoców pestkowych uzupełnione sugestiami kopru włoskiego i miodu. Jakość dymu powraca po długim, gładkim wykończeniu, które pozostawia odświeżająco gorzką nutę Skórki gruszki.