Sałatka Żelatynowa Żurawinowo-Ananasowa

Sałatka Żelatynowa Żurawinowo-Ananasowa
Sałatka żelatynowa żurawinowo-ananasowa to bezglutenowe przystawka. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka żelatyny malinowej, sos żurawinowy, żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka Żelatynowa Żurawinowo-Ananasowa, Żelatyna Żurawinowo-Ananasowa, oraz Kremowa Żelatyna Z Ananasem Żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Spryskaj formę żelatynową 4-cup lub 9-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania oleju roślinnego. W średniej szklanej misce do mieszania połącz żelatynę malinową i żelatynę bez smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodaj 1 szklankę wrzącej wody i mieszaj metalową łyżką nieprzerwanie przez 2 minuty, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodaj ananasa i sok, sos żurawinowy, i orzechy włoskie. Mieszaj metalową łyżką, aż wszystkie składniki zostaną całkowicie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Wlać mieszaninę do przygotowanej formy, przykryć folią i schłodzić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
Około 1 godziny przed podaniem Odwróć formę na talerz do serwowania i pozostaw do siedzenia w temperaturze pokojowej; sałatka uwolni się i wyjdzie czysta z formy.
7
W misce połącz serek śmietankowy, cukier puder, bitą śmietanę i orzechy włoskie. Łyżka do środka formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn