Sałatka ziemniaczano-fasolowa z Pesto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z ziemniaków Pesto i zielonej fasoli. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 249 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka lekko liści bazylii, młode ziemniaki, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Z Zielonej Fasoli I Ziemniaków Z Pesto, Sałatka ziemniaczano-fasolowa Michaela Natkina z pesto z rukoli, oraz Sałatka z fasoli, pomidorów i ziemniaków z pesto migdałowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ziemniaki w dużym koszyku na parowiec, umieszczonym nad garnkiem z wrzącą wodą. Przykryć i parować przez 5 minut.
Dodać fasolkę szparagową do ziemniaków na parze i nadal gotować, pokryte, przez kolejne 4 protokół.
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w łaźni lodowej do ostygnięcia.
Przełożyć warzywa do dużej miski.
Dodać pesto i wymieszać do płaszcza równomiernie. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Zrób dużą partię tego pesto latem, gdy bazylia jest świeża i obfita. Możesz zamrozić go w tacach na kostki lodu,zapakować kostki i mieć go przez cały rok do użycia jako sos do makaronu lub w celu wzmocnienia smaku. Jest również doskonały jako pasta kanapkowa.
Toast orzeszki piniowe w małej, suchej patelni na średnim ogniu, aż pachnące i złoty kolor, potrząsając patelni często, o 3 protokół.
W robocie kuchennym przetwarzaj razem orzeszki piniowe i czosnek, aż zostaną zmielone.
Dodaj bazylii, parmezan, sok z cytryny, sól i pieprz i proces, aż drobno mielone. Przy uruchomionej maszynie powoli wlewaj olej w stałym strumieniu przez rurę zasilającą i przetwarzaj, aż do dobrego wymieszania.