Sałatka ziemniaczana z ziołami i grillowanym dyni

Sałatka ziemniaczana z ziołami i grillowanym letnim squashem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 164 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sok z cytryny, pieprz, kornichony i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnia sałatka z dyni z ziołami i Pecorino Fresco, Pikantny Letni Squash z ziołami, oraz Letnia zupa z dyni ze świeżymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Aby przygotować sałatkę, umieść ziemniaki w dużym rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 18 minut lub do miękkości.
Odcedzić; ziemniaki pokroić na ćwiartki i umieścić w dużej misce. Odstawić.
Delikatnie pokryć squash sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Miejsce squash na grill rack; grill 2 minuty z każdej strony lub aż rumiane i przetargu.
Wyjąć squasha z ognia i dodać do ziemniaków.
Aby przygotować dressing, połącz szczypiorek i pozostałe składniki w małej misce; wymieszaj trzepaczką.
Wlać sos na mieszaninę ziemniaków, podrzucając delikatnie połączyć.
Sałatkę podawać ciepłą lub schłodzoną.