Sałatka Ziemniaczana Z Zieloną Fasolą-Czerwona

Warstwowa zielona fasola-czerwona Sałatka ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 415 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, ocet winny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli, Sałatka Z Zielonej Fasoli Ziemniaczanej, oraz Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Fasoli.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszać majonez i kolejne 5 składników, przykryć i schłodzić.
Doprowadzić ziemniaki i wodę na pokrycie do wrzenia na średnim ogniu; gotować 10 do 15 minut lub aż ziemniaki są przetargu widłowego.
Odcedzić ziemniaki i odstawić na 25 minut w temperaturze pokojowej lub do ostygnięcia.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie na pokrycie 3 do 4 minut lub aż ostry-przetargu; drenaż, i zanurzyć w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania.
Połowę plasterków ziemniaka przełożyć do dużej szklanej miski, posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli.
Warstw połowę każdej fasoli szparagowej i cebuli na ziemniakach; połówkę sosu łyżka równomiernie na wierzchu. Powtórz warstwy, kończąc opatrunkiem. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.
* 2 (12-uncja) worki świeże gotowe do gotowania przycięte zielona fasola może być zastąpiony.