Sałatka Ziemniaczana Z Tuńczykiem
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ziemniaków, musztarda dijon, małe fasolki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Tuńczykiem I Ziemniakami, Sałatka Z Ziemniaków, Tuńczyka I Jajek (21 Dzień Diety: Dzień 2 ), oraz Tunan i sałatka ziemniaczana a Lan Espanola.
Instrukcje
Doprowadzić ziemniaki i wodę na pokrycie do wrzenia; gotować 15 protokół.
Dodać fasolę i jajka; gotować 5 protokół.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż i ostudzić 10 minut.
Jajka obrać pod zimną bieżącą wodą i pokroić w kliny.
Delikatnie wymieszać pieczoną czerwoną paprykę, dalej 3 składniki, ziemniaki i fasolę.
Ubić razem czosnek i 6 kolejnych składników; delikatnie wymieszać z mieszaniną ziemniaków. Ułóż na talerzu z tuńczykiem i jajkami.