Sałatka ziemniaczana z serem pleśniowym i boczkiem
Sałatka ziemniaczana z serem pleśniowym i boczkiem jest bezglutenowe przystawka. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 310 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet winny, ser, sól i mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Serem Pleśniowym, Ciepła Nowa sałatka ziemniaczana z boczkiem i serem pleśniowym, oraz Grillowana Czerwona Sałatka ziemniaczana z boczkiem-ser pleśniowy Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę lodową wodą. Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikiem do naczyń.
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 18 do 20 protokół.
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody; blanszować przez zaledwie 1 minutę.
Odcedzić ziemniaki i fasolkę szparagową; przenieść do miski z lodową wodą, aby zatrzymać proces gotowania, o 5 protokół.
Wyjąć z lodowatej wody łyżką szczelinową i umieścić na przygotowanej blasze do wyschnięcia.
Ziemniaki pokroić w ćwiartki.
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić i ostudzić plastry boczku na papierowych ręcznikach; pokruszyć.
W dużej misce wymieszać ocet, oliwę z oliwek, majonez i musztardę. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Dodać ziemniaki i fasolkę szparagową; wymieszać do herbu. Top z boczkiem, ser pleśniowy, i zielona cebula; wymieszać raz do włączenia.