Sałatka Ziemniaczana Z Pieczoną Czerwoną Papryką
Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 10 i koszty 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką, oraz Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś ziemniaki, 1 łyżeczka soli i wodę, aby przykryć do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotować 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić; lekko ostudzić i obrać.
Połącz ziemniaki, pieczoną paprykę, zieloną cebulę i kolendrę w dużej misce. Wymieszać sok z limonki i kolejne 3 składniki; zalać mieszanką ziemniaczaną, delikatnie podrzucając do okrycia. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.