Sałatka ziemniaczana z oliwkami, kaparami i parmezanem
Sałatka ziemniaczana z oliwkami, kaparami i parmezanem to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 198 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z oliwkami, pomidorami i kaparami, Sałatka ziemniaczana z kaparami, oliwkami Kalamatan i karczochami, oraz Roladki wołowe z parmezanem, orzeszkami pinii, oliwkami i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ziemniaki, umieść ziemniaki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Skropić wodą, posypać solą i pieprzem. Przykryć folią aluminiową; piec w 375 55 minut lub do miękkości. Odkryć i schłodzić 5 minut.
Aby przygotować oliwę z oliwek, połącz oliwę z oliwek, paprykę i następne 7 składników (papryka przez czosnek) w dużej misce.
Dodać ziemniaki i ser do mieszanki papryki; wrzucić delikatnie do połączenia.