Sałatka ziemniaczana z olejem i octem
Sałatka ziemniaczana z oleju i octu może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 153 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, cukru, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Z Olejem I Octem, Sałatka ziemniaczana z octem szampańskim, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Solą I Octem.
Instrukcje
Ugotować ziemniaki w dużym garnku z wrzącą solonąwoda do miękkości, o 30 protokół.
Drenaż.Ostudzić do ogrzania, 10 do 15 minut; obrać ziemniaki.
Pokroić każdy ziemniak na pół, a następnie pokroić na 1/3-calowe plastry.
Umieść ciepłe ziemniaki w dużej misce. Zmieszany ocet winny i cukier w małej bowluntil cukier rozpuszcza się, a następnie skropić overpotatenes. Wrzuć do płaszcza.
Wymieszać w plasterkach cebuli.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Chłodna temperatura toroomu.
Do ziemniaków dodajemy oliwę z oliwek i natkę pietruszki.Wrzucić dobrze i niech marynować co najmniej 20 minutesand do 2 godzin w temperaturze pokojowej.