Sałatka Ziemniaczana Z Groszkiem
Sałatka ziemniaczana z groszkiem może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Za 48 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 2G tłuszczu i w sumie 110 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką groszek, jogurt, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Nowa Sałatka Z Ziemniaków I Groszku, Sałatka Z Mielonego Groszku I Ziemniaków, oraz Sałatka grochowa, pancetta i ziemniaczana.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
Odcedź i ostudź; pokrój ziemniaki.
W dużej misce wymieszaj jogurt, śmietanę, cebulę, 1 łyżeczkę pietruszki, bazylię, sól, mieszankę przypraw i paprykę.
Dodaj ziemniaki, groszek i czerwoną paprykę; wrzucić do pokrycia.
Posyp pozostałą natką pietruszki. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Williams Selyem Unoaked Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 70 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Unoaked Chardonnay]()
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
To fermentowane wino w 100% ze stali nierdzewnej pochodzi ze starszych winorośli w Rosyjskiej dolinie rzeki. Zimna fermentacja wytwarza aromaty dojrzałych brzoskwiń, białych nektarynek, kwiatów cytrusów i świeżego pieczywa. Na podniebieniu jest wytrawny, z orzeźwiającymi smakami gruszek, białych brzoskwiń, minerałów i cytryn Meyera. Orzeźwiająca kwasowość i kremowa konsystencja zapewniają temu winu możliwość łączenia się z różnymi pikantnymi przystawkami lub przystawkami serowymi.