Sałatka Ziemniaczana Z Estragonem
Sałatka ziemniaczana estragon może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 72 grosze za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, sok z cytryny, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Estragonem, Czerwona Sałatka ziemniaczana z koperkiem i estragonem, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ziemniaki w garnku z wystarczającą ilością wody, aby je przykryć.
Dodać 1 łyżkę soli, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 30 minut, w zależności od wielkości ziemniaków, tylko do miękkości po przekłuciu małym nożem lub szaszłykiem.
Odcedzić w durszlaku. Połóż ręcznik kuchenny na durszlaku i pozwól ziemniakom na parze przez 10 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać ziemniaki i pokroić 1/2 cala grubości.
Umieść ziemniaki w misce do miksowania.
W międzyczasie połączyć majonez, sok z cytryny, ocet, 2 łyżeczki soli i pieprz. Gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, wlać sos na ziemniaki i dobrze wrzucić.
Dodaj szalotki, czerwona cebula, estragon, i koperek i wrzucić delikatnie. Sałatkę pozostawić do
usiądź przez co najmniej 30 minut, aby smaki się rozwinęły.
Posypać solą i podawać w temperaturze pokojowej.