Sałatka Ziemniaczana Z Czerwoną Skórką
Czerwona Skórka Sałatka ziemniaczana wymaga z grubsza 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako tania przystawka. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, seler, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to chrupiąca skórka barramundi z cytrusową sałatką z kopru włoskiego, Najlepsze Czerwone Puree Ziemniaczane, oraz Ziemniaki Puree Z Czerwonej Skóry.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić i umieścić w lodówce do ostygnięcia.
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Schłodzone ziemniaki posiekać, pozostawiając skórę.
Dodaj do dużej miski, wraz z jaj, boczek, cebula i seler.
Dodać majonez, sól i pieprz do smaku. Schłodzić przez godzinę przed podaniem.