Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Jajkiem

Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Jajkiem
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i jajkiem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 366 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka kopru, nasion selera, jaj na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z bekonem i jajkiem i serem, California Breakfast Wrap (Awokado, Jajko, Bekon I Wiele Więcej!), oraz Grillowana Sałatka ziemniaczana z boczkiem + boczek-Vinaigrette Dijon podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w holenderskim piekarniku; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedzić i ostudzić.
3
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać jajka, cebulę,boczek i pietruszkę. W małej misce połącz majonez, smak, musztardę, ocet, sok z cytryny i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zalać mieszanką ziemniaczaną i wrzucić delikatnie do płaszcza. Przechowywać w lodówce do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn