Sałatka ziemniaczana z boczkiem i jabłkami zajmuje ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. 225 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Ten przepis z prostych przepisów wymaga tymianku, cebuli, złotych ziemniaków yukon i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Sałatka brokułowa z jabłkami i boczkiem, Chrupiąca Sałatka z kurczaka z jabłkami i boczkiem, oraz Sałatka z kurczaka z orzechami pekan z jabłkami i boczkiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połączyć ziemniaki i wystarczająco zimnej wody do pokrycia przez kilka cali w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj dużą szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i przykryć patelnię. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dobrze spuścić.
5
Gotować boczek: podczas gotowania ziemniaków, gotować boczek na patelni na bazie ciężkich na średnim ogniu. Po ugotowaniu wyjąć boczek na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.