Sałatka Ziemniaczana Z Bekonem

Sałatka Ziemniaczana Z Bekonem
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj sałatkę ziemniaczaną z bekonem. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 6 g białka i 32 g tłuszczu. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jest idealny na Czwarty Lipca. Udaj się do sklepu i kup cebulę, ziemniaki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pełnej 30. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 29%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Sałatka Ziemniaczana Z Grilla Z Boczkiem + Sosem Winegrette Boczek-Dijon, Sałatka Ziemniaczana Z Bekonem i Sałatka Ziemniaczana Z Bekonem.

Instrukcje

1
Ziemniaki włóż do piekarnika holenderskiego i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 20-25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij boczek na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedzić, zachowując 2 łyżki odcieku.
4
Odcedź ziemniaki. Gdy ostygnie, obierz i pokrój w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać cebulę, ocet, nasiona selera, sól, pieprz, boczek i zarezerwowany sos; delikatnie wrzuć. Ochłodzić do temperatury pokojowej. Dodać majonez. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn