Sałatka ziemniaczana Wine Country, Patatosalata może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka oliwy z oliwek, koperek, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wiejska Sałatka Ziemniaczana, Wiejska Sałatka Ziemniaczana, oraz Wiejska Sałatka ziemniaczana z szynką - 3 punkty.
Instrukcje
1
Skrobać ziemniaki i umieścić w rondlu 6 do 8-quart. Przykryć zimną wodą, dodać 1 łyżeczkę soli, umieścić na dużym ogniu i doprowadzić wodę i ziemniaki do toczącego się wrzenia. Schłodzić do średniej i gotować na wolnym ogniu przez około 20 do 25 minut, lub aż będą miękkie po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Podczas gotowania ziemniaków, połączyć cebulę, dymka, oliwki, koperek, i oregano w średniej wielkości salaterki. Odłożyć na bok. Gdy ziemniaki są gotowe, dobrze osuszyć w durszlaku i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie