Sałatka ziemniaczana Weroniki
Sałatka ziemniaczana Weroniki to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 351 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, ziemniaki russet, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywne klopsy Weroniki z sosem Checca, Makaron Weronika Bianc (Pastan i kotlety wieprzowe), oraz Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ziemniaki gotować w całości do miękkości, około 10 minut.
Odcedzić i schłodzić do temperatury pokojowej. Ziemniaki obrać i pokroić na kawałki wielkości kęsa, odrzucając skórki ziemniaków.
Umieścić hot dogi na gorącej patelni grillowej i gotować, aż złoty kolor, o 10 protokół. Ostudzić hot dogi do temperatury pokojowej, a następnie pokroić je w poprzek na kawałki wielkości kęsa.
Wrzucić ziemniaki, pietruszka, bazylia, i oliwa z oliwek w dużej misce. Sałatkę ziemniaczaną doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać hot dogi do sałatki i wrzucić. Doprawić do smaku, dodając dodatkową oliwę z oliwek, jeśli sałatka wydaje się zbyt sucha.
Sałatkę podawać w temperaturze pokojowej.