Sałatka ziemniaczana w stylu szkocko-irlandzkim Diane
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, wegetariańskiego lacto ovo i całego 30-elementowego dania ? Sałatka ziemniaczana Scotch-Irish Diane może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest na 20 osób i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 267 kalorii . To tani przepis dla fanów europejskiego jedzenia. 32 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka papryki, selera, pikantnych ogórków kiszonych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . Z wynikiem Spoonacular 55% , to danie jest całkiem dobre. Wypróbuj Scotch Eggs , The Scotch Egg i Vegetarian Scotch Eggs, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku, zalej wodą i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż będą miękkie, około 20 minut.
Odcedź i pozostaw do ostygnięcia.
Zdejmij skórkę z ziemniaków i pokrój je na kawałki.
Delikatnie wymieszaj seler, czerwoną cebulę, jajka, czarne oliwki, zielone oliwki, marynowane ogórki kiszone, słodkie marynowane ogórki kiszone i paprykę z ziemniakami, aż składniki dokładnie się połączą.
Wymieszaj musztardę, ocet i majonez; mieszaj lekko, aż wszystkie składniki będą pokryte i wilgotne. Jeśli sałatka nie jest wystarczająco wilgotna, dodaj do niej do 1/2 szklanki majonezu.
Dopraw solą i mielonym czarnym pieprzem do smaku. Aby uzyskać najlepszy smak, przygotuj dzień wcześniej i schłódź na noc.