Sałatka Ziemniaczana Russet

Sałatka Ziemniaczana Russet
Russet Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 333 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, musztardy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Słodki Ziemniak i ziemniak Russet, Pieczone Kliny Russet & Sweet Potato, oraz Russet i bataty Tian z brązowym masłem, syropem z cydru i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-quart holenderski piekarnik, przykryć ziemniaki wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować ziemniaki 20 do 25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Odcedzić; schłodzić 10 minut.
4
Ziemniaki obrać; pokroić w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W małej misce ubić majonez, musztardy, koper, sól i pieprz trzepaczką. Wrzucić ziemniaki z mieszanką majonezu. Wymieszać z selerem naciowym i cebulą, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Okładka; przechowywać w lodówce około 1 godziny do mieszania smaków.
8
Podawać na zimno. Przykryć i schłodzić Pozostałe sałatki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn