Sałatka Ziemniaczana Russet
Russet Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 333 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, musztardy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Słodki Ziemniak i ziemniak Russet, Pieczone Kliny Russet & Sweet Potato, oraz Russet i bataty Tian z brązowym masłem, syropem z cydru i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-quart holenderski piekarnik, przykryć ziemniaki wodą.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować ziemniaki 20 do 25 minut lub do miękkości.
Odcedzić; schłodzić 10 minut.
Ziemniaki obrać; pokroić w kostkę 1/2 cala.
W małej misce ubić majonez, musztardy, koper, sól i pieprz trzepaczką. Wrzucić ziemniaki z mieszanką majonezu. Wymieszać z selerem naciowym i cebulą, aż dobrze wymieszane.
Okładka; przechowywać w lodówce około 1 godziny do mieszania smaków.
Podawać na zimno. Przykryć i schłodzić Pozostałe sałatki.