Sałatka ziemniaczana pieczona z sosem z sera pleśniowego

Pieczona Sałatka ziemniaczana z sosem z sera pleśniowego może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 322 kalorie, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Stek z papryki i sałatka z pieczonych ziemniaków z sosem z grubego sera pleśniowego, Sałatka z buraków i ziemniaków z sosem z sera pleśniowego i koperkiem, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Ułóż dużą płytką patelnię z nieprzywierającą folią aluminiową.
W dużej misce, połączyć ziemniaki, oliwa z oliwek, czosnek, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, podrzucając delikatnie do herbu. Ułóż ziemniaki w jednej warstwie na przygotowanej patelni.
Piec, aż ziemniaki będą miękkie i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu, przez 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; przykryć i gotować przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i dodać ocet. Mieszaj, aż ocet odparuje, około 1 do 2 minut.
W dużej misce, połączyć ziemniaki, cebula, pozostały sól i pieprz i sos z sera pleśniowego.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
W małej misce, połączyć majonez, ser pleśniowy, śmietana, chrzan i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.