Sałatka Ziemniaczana Pesto
Sałatka ziemniaczana Pesto to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest super. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Pesto, Sałatka Ziemniaczana Pesto, oraz Sałatka Ziemniaczana Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pomidora i gorącej wody w małej misce; odstawić 10 protokół.
Ziemniaki pokroić na 1-calowe kawałki. Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 15 do 17 minut lub do miękkości.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj pomidora, ziemniaki, zielona cebula, i czosnek na patelni; saute 5 protokół.
Dodaj dressing, deglazing patelni przez skrobanie cząstek, które przylegają do dna. Gotować 1 minutę; odstawić i ogrzać.
Połącz śmietanę, pesto i pieprz w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodać mieszaninę ziemniaków, i wrzucić lekko, aż połączone.