Sałatka Ziemniaczana Pesto

Sałatka Ziemniaczana Pesto
Sałatka ziemniaczana Pesto to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest super. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Pesto, Sałatka Ziemniaczana Pesto, oraz Sałatka Ziemniaczana Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo posiekać pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2
Połączyć pomidora i gorącej wody w małej misce; odstawić 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odcedzić i odstawić.
4
Ziemniaki pokroić na 1-calowe kawałki. Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 15 do 17 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Lekko ostudzić.
6
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pomidora, ziemniaki, zielona cebula, i czosnek na patelni; saute 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj dressing, deglazing patelni przez skrobanie cząstek, które przylegają do dna. Gotować 1 minutę; odstawić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Połącz śmietanę, pesto i pieprz w dużej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodać mieszaninę ziemniaków, i wrzucić lekko, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn