Sałatka ziemniaczana Nana

Sałatka ziemniaczana Nana
Sałatka ziemniaczana babci to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 62 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać prawdziwy majonez mayo, szalotki, każdy: sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nana ' s Pa Holenderskie nadzienie ziemniaczano-chlebowe, Krążki owsiane, oraz Owsianka Nana-Orzechowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać ziemniaki i szalotki; wrzucić do herbu. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn